Ένας δικτυακός τόπος αφιερωμένος στο χωριό μας!

Επισκέπτες
 Σήμερα : 73 
 Εχθές : 35 
 Συνολικά : 170399 
18.06.2024, 12:37 Europe/Athens
Γιορτάζουν

Επικοινωνία » Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις20 Φεβρουαρίου 2023

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝΟΙΚΟΥΣΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Ενημέρωση

Έγινε την Κυριακή 12-2-2023 η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και παράλληλα κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίττα. Ύστερα από τρία χρόνια μας δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε πάλι και ήταν αρκετοί οι συγχωριανοί μας που παρευρέθηκαν.
Βέβαια λόγω της συγκυρίας των ιώσεων κ.λ.π. είχαμε απουσίες. Εκείνο όμως που μας δυσαρέστησε είναι ότι υπήρχαν απουσίες παντοτινές πολλών συγχωριανών μας. Τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή που τραβά τον δρόμο της και αμείληκτος χρόνος όλους μας καταβάλει.
Πάντως όλοι ευχαριστήθηκαν τόσο από την συνάντηση όσο και από το γεύμα. Ο τυχερός του φλουριού ήταν ο Γιάννης Αντωνίου Κουλουρούδης ο οποίος παρέλαβε το δώρο του.
Στην Συνέλευση έγινε και οικονομικός απολογισμός και ενημέρωση για τα οικονομικά του Συλλόγου. Το Δ.Σ απηλλάγει της ευθύνης για την χρήση των τριών ετών από την προηγούμενη Γ.Σ. Έγινε ενημέρωση για το πρόβλημα που υπάρχει με την Τράπεζα Πειραιώς στην οποία είναι κατατεθειμένα τα χρήματα μας στο όνομα του Συλλόγου. Επειδή όμως ο Σύλλογος δεν έχει ΑΦΜ δεν μπορούμε να κινήσουμε τους λογαριασμό και ο οποίος είναι κλειστός. Το ποσό που υπάρχει στο όνομα του Συλλόγου είναι 2.974,60 Ευρώ.
Έγιναν ορισμένες προτάσεις πως να λυθεί το πρόβλημα και βρίσκονται υπό συζήτηση στο Δ.Σ το οποίο εκλέχτηκε το ίδιο, για να συνεχίσει τον Σύλλογο έστω και σε τυπική μορφή δεδομένης της αδυναμίας πολλών μελών είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω ασθενειών να συμμετάσχουν. Το φαινόμενο αυτό δεν αφορά μόνο τον Σύλλογό μας, πλην ορισμένων εξαιρέσεων σχεδόν όλοι οι Σύλλογοι αδρανούν ή λειτουργούν τυπικά.
Ας ελπίσουμε του χρόνου οι συνθήκες να είναι καλύτερες και να βρεθούμε περισσότεροι Βασιλεωνοικούσοι παρέα.

Με Ευχές Για Καλή Χρονιά
Το Δ.Σ.
27 Ιανουαρίου 2023

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝΟΙΚΟΥΣΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Ανακοίνωση - Πρόσκληση

Αγαπητοί συγχωριανοί,
τρία σχεδόν χρόνια έχουμε να επικοινωνήσουμε και να βρεθούμε με την πανδημία που μας βρήκε και δυστυχώς ακόμα μας ταλαιπωρεί και βάζει εμπόδια στις συνερεύσεις, όχι μόνο τις συλλογικές αλλά και τις παρεΐστικες. Ο φόβος πέραν της απαγόρευσης ήταν μεγάλος και αποτρεπτικός για κάτι συλλογικό.
Δυστυχώς αυτό το διάστημα της απομάκρυνσης και απομόνωσής μας χάσαμε πολλά αγαπητά μέλη του Συλλόγου μας και πολλούς δεν μπορέσαμε να τους τιμήσουμε με την παρουσία μας κατά την εκφορά τους αλλά μόνο νοερά με την σκέψη μας και τις αναμνήσεις τους. Δυστυχώς για πολλούς το μαθαίναμε πολύ εκ των υστέρων.
Αυτά έχει η ζωή η οποία όμως "τραβάει" μπροστά γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Έτσι το Δ.Σ του Συλλόγου μας, μετά από επιθυμία αρκετών μελών μας αποφάσισε να διοργανώσει την κοπή της πίτας του Συλλόγου μας την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 στις 13.00 στο ίδιο κέντρο στο ΦΙΛΙΤΙΟ που βρίσκεται στην Λυκόβρυση Αττικής στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 11 τηλ. 2102815545.
Έτσι για να βρεθούμε πάλι για λίγο να γευματίσουμε μαζί σαν μία μεγάλη παρέα γιατί το έχουμε ανάγκη.
Πιστεύουμε ότι η ενέργειά μας θα σας βρει σύμφωνους καιι θα σας περιμένουμε για να σας ευχηθούμε από κοντά καλή χρονιά με υγεία.
Επειδή δεν θα σταλούν προσκλήσεις, παρακαλούμε όσοι λάβετε γνώση της εκδήλωσης από την ηλεκτρονική σελίδα του Συλλόγου, διαδώστε το και στους άλλους.
Το Δ.Σ θα πάρει και τηλέφωνα την τελευταία εβδομάδα προ της εκδήλωσης, για να γνωρίζει τον αριθμό όσων επιθυμούν να έλθουν και να ενημερώσει το κατάστημα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΤΟ Δ.Σ
20 Ιουλίου 2022

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝΟΙΚΟΥ
Πρόσκληση


Αγαπητοί φίλοι μετά από τρία χρόνια το πανηγύρι μας "του Αγ. Παντελεήμονος" θα γίνει την Τετάρτη 27 Ιουλίου στην αυλή του Συλλόγου στο Πευκάκι.
Να είστε όλοι εκεί, θα περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά με την παραδοσιακή ορχήστρα των Aφων Αυγουστίδη και το εκλεκτό φαγητό συνοδευόμενο με άφθονο ποτό και καλή διάθεση.
Κλείστε τραπέζι στα τηλέφωνα 6944414753 και 6943520363.21 Μαΐου 2021

ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ - Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Ενημέρωση Πολιτιστικών Συλλόγων

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας του Δήμου Χίου ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση της επιτροπής ‘Ελλάδα 2021’ για συμμετοχή στο επετειακό πρόγραμμα-πρωτοβουλία που αφορά τις Γιορτές Πόλεων σχεδιάζει εορταστικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Κεντρική Πλατεία της πόλης στις 24-25 Ιουλίου 2021.

Καλεί όλα τα Πολιτιστικά Σωματεία και Συλλόγους του νησιού μας που επιθυμούν να ενημερωθούν περισσότερο για τις δράσεις ή να λάβουν μέρος στις Γιορτές Πόλεων να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 10 Ιουνίου στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Χίου (τηλ. επικοινωνίας 2271350873, email: press@chios.gov.gr).


Όλη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Χίου εδώ.

2 Ιανουαρίου 2020

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝΟΙΚΟΥΣΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Ανακοίνωση - Πρόσκληση

Αγαπητοί Συγχωριανοί και Φίλοι του Συλλόγου μας,

πέρασε ένας χρόνος και σας καλούμε πάλι να ξαναβρεθούμε στην κοπή της πίττας του Συλλόγου μας. Σαράντα ένα (41) χρόνια, κάθε χρόνο μαζευόμαστε για να "σκαλίσουμε" τις θύμησες μας και να βρεθούμε για λίγο στο χωριό μας που όσα χρόνια και αν περάσουν το αναπολούμε. Δεν είχε τις "ομορφιές του κόσμου" αλλά για μας ήταν πανέμορφο, ήταν γραφικό. Το ίδιο φανταζόμαστε ότι θα ισχύσει και ίσως περισσότερο για τους ξενιτεμένους χωριανούς μας που λαχταρούν να βρεθούν στο χωριό μας .

Έτσι λοιπόν και φέτος το Δ.Σ. του Συλλόγου σας καλεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στις 13.00 μ.μ στη γνωστή μας ταβέρνα "ΤΟ ΦΙΛΙΤΙΟΝ" που βρίσκεται στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 9-13 στη Λυκόβρυση Αττικής να κόψουμε την ετήσια πίττα του Συλλόγου μας και ευκαιρία να τα πούμε από κοντά που δυστυχώς λίγες φορές μας δίνετε η δυνατότητα να βρισκόμαστε σ’ ευχάριστες μαζώξεις, γιατί η καθημερηνότητα για πολλούς μας είναι δύσκολη. Έτσι κατανοούμε πολλούς που τα τελευταία χρόνια δεν συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μας.

Το Δ.Σ κόντρα στις δυσκολίες των καιρών συνεχίζει την λειτουργία του Συλλόγου που η ύπαρξη του είναι αναγκαία για πολλούς λόγους.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι οι Βασιλεωνοικούσοι της Αθήνας και οι φίλοι τους θα δώσουν το παρόν.

Τέλος το Δ.Σ του Συλλόγου μας, σας εύχεται Χρόνια Πολλά, καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο και ειρηνικό το 2020 και να φέρει στον καθένα σας ότι επιθυμεί.


ΤΟ Δ.Σ


Υ.Γ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 6274040036258, ΙΒΑΝ GR 23017127400062740440036258 ( ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝΟΙΚΟΥΣΩΝ)


ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΟΥΔΗΣ 210-8823564
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΕΡΗΣ 210-8068595
ΑΛΕΚΟΣ ΞΥΝΤΑΡΗΣ 210-9703632
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΡΟΥΒΑΛΑΣ 210-8029741

22 Οκτωβρίου 2019

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝΟΙΚΟΥ
Πρόσκληση


Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 6:00 μμ στην αίθουσα του Συλλόγου. Μια παρουσίαση του δημοσιεύματος του Δημ. Μαγγανά στη Χιακή Επιθεώρηση "Το Χιώτικο Σύνταγμα στον Πόλεμο της Αλβανίας", από την θεατρική ομάδα του Συλλόγου "Ρηγάδες Καρώ".03 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝΟΙΚΟΥ
Πρόσκληση


Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 8:30 στην αυλή του Συλλόγου μας θα γίνει η χορευτική μας εκδηλώση "Στου χορού τη ζάλη". Θα ακολουθήσει το παραδοσιακό μας πανηγύρι η γιορτή του τσίκουδου!!!20 Ιουλίου 2019

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝΟΙΚΟΥ
Πρόσκληση


Το πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα διοργανώνει φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλεωνοίκου.14 Ιανουαρίου 2019

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝΟΙΚΟΥ
Πρόσκληση


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα κόβει ο Σύλλογος του Χωριού την Κυριακή 20-1-2019 στο εστιατόριο "Μπαχάρι" στην Αγ. Ερμιόνη, ώρα 13:00. Θα απονεμηθούν έπαινοι στου αριστεύσαντες μαθητές και σπουδαστές του χωριού. Κρατήσεις στα τηλέφωνα 6943192520, 6944615426.20 Δεκεμβρίου 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝΟΙΚΟΥΣΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Ανακοίνωση - Πρόσκληση

Αγαπητοί Συγχωριανοί και Φίλοι του Συλλόγου μας,
το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, σας καλεί στην Γ.Σ του Συλλόγου την ΚΥΡΙΑΚΗ 13-01-2019 στο κέντρο ΦΙΛΙΤΙΟΝ, στη Λυκόβρυση Αττικής, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 11 και ώρα 13:00 (τηλ. επικοινωνίας 210-2815545). Μετά τον απολογισμό του, θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίττα και θα βραβεύσουμε τους επιτυχόντες συγχωριανούς μας μαθητές στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι.
24 Ιανουαρίου 2018

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝΟΙΚΟΥ
Πρόσκληση


Η Θεατρική ομάδα ΡΗΓΑΔΕΣ ΚΑΡΩ του Πολ. Μορφ. Συλλόγου Βασιλεωνοίκου παρουσιάζουν την σπαρταριστή Χιώτικη θεατρική κωμωδία του Μπάμπη Κοιλιάρη "ο Σουλουμάς και Κρεμεντίνα" που θα παιχτεί στο Ομήρειο, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 στις 8.00 μ.μ. Πρόκειται για μια μυθοπλασία με πρωταγωνιστές τα μέλη μιας Χιώτικης αρχοντικής οικογένειας από την περιοχή του Βασιλεωνοίκου, που οργανώνει την ζωή της γύρω από το εμπόριο της κρεμεντίνας, (το ρετσίνι της Τσικουδιάς) την εποχή των Γενοβέζων στη Χίο. Η πλοκή στηρίζεται κυρίως σε ιστορικά στοιχεία της δύσκολης εκείνης εποχής, που ο συγγραφέας προσπαθεί να τα δει μέσα από μια άκρως χιουμοριστική ματιά.30 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝΟΙΚΟΥΣΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Ανακοίνωση - Πρόσκληση

Αγαπητοί Συγχωριανοί και Φίλοι του Συλλόγου μας,
  το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, σας καλεί στην Γ.Σ του Συλλόγου την ΚΥΡΙΑΚΗ 21-01-2018 στο κέντρο ΦΙΛΙΤΕΙΟΝ, στη Λυκόβρυση Αττικής, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 11 και ώρα 13 μ.μ (τηλ. επικοινωνίας 210-2815545). Μετά τον απολογισμό του, θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίττα και θα βραβεύσουμε τους επιτυχόντες συγχωριανούς μας μαθητές στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι.
  Θα χαρούμε πολύ να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Η επιμονή κάποιων στην διατήρηση του Συλλόγου μας είναι πολλή σημαντική για όλους μας και για το χωριό μας και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.
  Η αίθουσα που φτιάξαμε στο χωριό μας όπως ξέρετε και όπως πολλοί θα βλέπετε στο site του Μορφωτικού Συλλόγου του χωριού μας, έχει γίνει στέκι για τα παιδιά, εργαστήριο πολιτισμού για μικρούς και μεγάλους και χώρος πολλαπλών χρήσεων, κάτι που σε λίγα μέρη της Χίου συναντάς. Γι’ αυτό λοιπόν είναι επιβεβλημένη η ύπαρξη του Συλλόγου μας και το παρόν Δ.Σ θα κάνει ότι μπορεί για μία καλύτερη συνέχεια της δράσης του Συλλόγου μας.
  Αγαπητοί μας συγχωριανοί ανεξάρτητα αν έλθετε στην εκδήλωσή μας ή όχι το Δ.Σ του Συλλόγου μας, σας εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΥΓΕΙΑ σε όλους. Το Δ.Σ πάντως θα χαρεί πάρα πολύ αν μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην εκδήλωσή μας. Μία φορά το χρόνο οι Βασιλειωνοικούσοι συναντιόνται σε "χαρά" και βρίσκονται κοντά σε φιλικά πρόσωπα που η απρόσωπη Αθήνα τα εμποδίζει να έχουν συχνότερη επαφή, γι’ αυτό Σας περιμένουμε όλους. Όποιος θέλει και μπορεί να τηλεφωνήσει στα μέλη του Δ.Σ για να δηλώσει συμμετοχή. Θέσεις υπάρχουν πολλές.
  
  
  
Ο ΠρόεδροςΗ Γραμματέας
Παντελής ΠανέρηςΜαρία Φετοκάκη


Υ.Γ. Η τιμή της πρόσκλησης έχει 20 Ευρώ και περιλαμβάνει την συνδρομή του έτους 2018, το γεύμα και την πρωτοχρονιάτικη πίττα. Η χρέωση των ποτών είναι έξτρα. Κρασί-Μπύρα: Τιμή Καταλόγου.
Υ.Γ 2. Όποιος συγχωριανός θέλει να στείλει την συνδρομή του ή Δωρεά του μπορεί να την καταθέσει στην Τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό του Συλλόγου 6274040036258 και ΙΒΑΝ GR 2301712740006274040036258.


15 Ιανουαρίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝΟΙΚΟΥ
Πρόσκληση


Η Θεατρική ομάδα ΡΗΓΑΔΕΣ ΚΑΡΩ του Πολ. Μορφ. Συλλόγου Βασιλεωνοίκου παρουσιάζουν την σατιρική και ερωτική κωμωδία ΦΟΥάΓΚΡΑ του Μπάμπη Κοιλιάρη στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 στις 8.00 μ.μ.09 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝΟΙΚΟΥΣΩΝ
Πρόσκληση

  Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 ο Σύλλογός μας θα κάνει την Γενική Συνέλευσή του, παράλληλα θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίττα και θα βραβεύσει τα εισαχθέντα χωριανά παιδιά σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
  Η εκδήλωση θα γίνει στη Ταβέρνα ΦΙΛΙΤΙΟΝ, στη Λυκόβρυση, οδός Γρηγορίου Λαμπράκη 11 και ώρα προσέλευσης 1 μ.μ, τηλ. επικοινωνίας 210-2815545. Η τιμή πρόσκλησης είναι όπως κάθε χρόνο 20 Ευρώ το άτομο (Συνδρομή 2017 και φαγητό).
  Το Δ.Σ του Συλλόγου θα χαρεί πολύ να βρεθούμε πάλι όλοι οι χωριανοί όπως κάθε χρόνο και να περάσουμε μία ευχάριστη Βασιλειωνοικούσικη μέρα. Δεν πρέπει τα χρόνια και οι δύσκολες συνθήκες να μας εμποδίζουν.
  Δηλώσεις συμμετοχής Παν. Πανέρης 210-8068594, Ν. Εμμ. Θρουβάλας 210-2794584, Π. Αμπανούδης 210-6546514, Μ. Φετοκάκη 210-8953322, Αλ. Ξυντάρης 210-9703632, Φ. Φραγκάκης 210-5177107, Γ. Κουλουρούδης 210-9426560.
Ο ΠρόεδροςΗ Γραμματέας
Π. ΠανέρηςΜ. Φετοκάκη


16 Σεπτέμβρη 2016

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝΟΙΚΟΥ


Ο Πολιτιστικός Μορφ. Σύλλογος Βασιλεωνοίκου καλεί τα μέλη του σε γενική συνέλευση με θέμα: Απολογισμός πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. και Αρχαιρεσίες για νέο Διοικητικό Συμβούλιο, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 11:00 π.μ. στο χώρο του Συλλόγου (Πευκάκι).
Όσοι ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα και είναι ταμειακώς εντάξει βάσει καταστατικού πρέπει να το δηλώσουν μέχρι τις 22/9/2016 στα τηλέφωνα : 6944615426 και 6943192520

Με τιμή το Δ. Σ.


25 Αυγούστου 2016

Στον Άγιο Μάρκο με τα πόδια ...

Είναι κάποια πράγματα που έχουν μπει στο αίμα μας και δεν φεύγουν όσο και να μεγαλώσουμε.
Κάποιοι και κάποιες (εύχομαι να είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι/ες) θέλουν να ανέβουν φέτος με τα πόδια στον Άγιο Μάρκο, όπως κάποτε.
Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο, 4:30, το χάραμα, στην πλατεία του χωριού για όλους εκείνους/ες που ενδιαφέρονται. Αναχώρηση 4:45.

Καλό δρόμο ...


08 Αυγούστου 2016

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝΟΙΚΟΥ


Θεατρικό Διήμερο στο Βασιλειώνοικο, στο χώρο του Συλλόγου "Πευκάκι", με έργα του Μπάμπη Κοιλιάρη. Την Τετάρτη 10 Αυγούστου θα παιχτεί το θεατρικό έργο ΦΟΥάΓΚΡΑ από τους "Ρηγάδες Καρό" του Π.Μ.Σ. Βασιλεωνοίκου και την Πέμπτη 11 Αυγούστου το παραμύθι "Ο Ανέμωνας και η Λαλάδα" από την Παιδική σκηνή του Π.Σ. Μέσα Διδύμας.
Έναρξη στις 9.00 μ.μ


04 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝΟΙΚΟΥΣΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  Την Κυριακή 31 Γενάρη 2016 ο Σύλλογός μας θα κάνει την Γενική Συνέλευσή του, παράλληλα θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίττα και θα βραβεύσει τα εισαχθέντα χωριανά παιδιά σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
  Η εκδήλωση θα γίνει στη Ταβέρνα ΦΙΛΙΤΙΟΝ, στη Λυκόβρυση, οδός Γρηγορίου Λαμπράκη 11 και ώρα προσέλευσης 1 μ.μ, τηλ. επικοινωνίας 210-2815545. Η τιμή πρόσκλησης είναι όπως κάθε χρόνο 20 Ευρώ το άτομο (Συνδρομή 2016 και φαγητό).
  Το Δ.Σ του Συλλόγου θα χαρεί πολύ να βρεθούμε πάλι όλοι οι χωριανοί όπως κάθε χρόνο και να περάσουμε μία ευχάριστη Βασιλειωνοικούσικη μέρα. Δεν πρέπει τα χρόνια και οι δύσκολες συνθήκες να μας εμποδίζουν.
  Δηλώσεις συμμετοχής Παν. Πανέρης 210-8068594, Π. Αμπανούδης 210-6546514, Μ. Φετοκάκη 210-8953322, Αλ. Ξυντάρης 210-9703632, Φ. Φραγκάκης 210-5177107, Γ. Κουλουρούδης 210-9426560.
Ο ΠρόεδροςΗ Γραμματέας
Π. ΠανέρηςΜ. Φετοκάκη


04 Ιανουαρίου 2016

  Το Δ.Σ του Συλλόγου Βασιλειωνοικούσων Αθήνας εύχεται σε όλους τους συγχωριανούς μας όπου και να βρίσκονται Χρόνια Πολλά, ευτυχισμένο και Ειρηνικό το 2016 και να φέρει στον καθένα υγεία και ευτυχία
Ο ΠρόεδροςΗ Γραμματέας
Π. ΠανέρηςΜ. Φετοκάκη


05 Νοεμβρίου 2015

To Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015, στις 8.00 μμ, στο ΟΜΗΡΕΙΟ Π. Κ. Δ. Χίου, το θεατρικό μπουλούκι του Μ.Π. Συλλόγου Βασιλεωνοίκου «Ρηγάδες ΚΑΡΩ» παρουσιάζει την παράσταση "Εν τοις Βασιλέων Οίκοις".
  © 2011 - 2024 vasileoniko.gr
Κατασκευή : Φώτης Φραγκάκης